Személyes átvétel és házhozszállítás feltételei

Személyes átvétel menete:

Az megrendelés összekészítését követően, e-mailben értesítést küldünk az átvételi időpontjáról.

Átvételi pont: újHÁZ Centrum Bodrogi Építési és Barkácsáruház ; 1103 Budapest, Noszlopy utca 2.

Nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 08:00-15:00 között.

Szombat, vasárnap: ZÁRVA

Országos kiszállítás akár 1 munkanapos határidővel!*

A Bodrogi Bau Kft. a házhozszállítást teljes Magyarország területén teljesíti a Sprinter Futárszolgálat Kft-vel, valamint Budapest közigazgatási területén belül saját autóval végzi.

A Bodrogi Bau Kft. a megrendelt termék kiszállítását a teljes vételár megfizetését követően Vevő által jóváhagyott, „Megrendelés visszaigazolása” e-mail-ben foglalt Futár szolgáltatóval és szállítási határidővel valósítja meg.

A www.ujhazbodrogi.hu webáruházban történő megrendelések kiszállításáért a megrendelés összegétől, mennyiségétől, illetve a szállítás helyétől függő szállítási díjat, illetve esetenként raklap és logisztikai díjat kell megfizetni.

*A kiszállítást akár 1 munkanapos határidővel vállaljuk, ami azt jelenti, hogy a kézbesítés az árufelvételt követő első munkanapon történik Magyaroszág egész területén! Munkatársaink törekednek arra, hogy a megrendelés a lehető leggyorsabban megérkezzen, így a csomagokat minden esetben 1 munkanapos kiszállítási megbízással rögzíti a Sprinter Futárszolgálat rendszerében. A 12 óráig beérkezett megrendeléseket aznap átadjuk a Futárszolgálat részére. A Sprinter Futárszolgálattal szállítható termékek körét a továbbiakban részletezzük. Minden további paraméterrel rendelkező termék / megrendelés a személyes átvételi pontunkon vehető át személyesen, melynek menete lentebb található.

A 'Bodrogi kiszállítás' szolgáltatásunkkal is törekszünk a minél gyorsabb kiszállításra, viszont ezen szállítási mód kiválasztása esetén, mindeképpen előzetes időpontegyeztetés szükséges. A megrendelés véglegesítését követően a webshop ügyintéző kollégák e-mailben vagy telefonon felveszik a megrendelővel a kapcsolatot. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy kiszállító kollégánk kizárólag a termékek helyszínre szállításáért felel, lepakolásban nem tud segíteni, illetve a helyszínen csak készpénzben tud fizetni.

Mitől függ, hogy a futárszolgálattal vagy személyes átvétellel véglegesíthető a megrendelés?

A webshop automatikusan kalkulálja a kosárba rakott termékek összsúlyát, és eszerint lesz kiválasztható az elérhető szállítási mód a megrendelési folyamat során az alábbiak szerint:

Futárszolgálat

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Bodrogi kiszállítás

Bodrogi Bau Kft. személyes átvételi pont

Súlyhatár

1 < 150 kg

 1<1200 kg

nincs súlyhatár

Fuvardíjak

sávos árazás, súlytól függ (lsd.: táblázat)

Budapest területén belül egységesen 9990 Ft a szállítási díj

ingyenes

Kiszállítási terület

országos

csak Budapest területén

-           

 

A szállítás és csomagolás díja súlytól függően, az alábbi díjak ellenében kerülnek kiszállításra:

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Megrendelt termékek bruttó összsúlya

Bruttó kiszállítási díj

0-10 kg

1 790,00 Ft

10,1-40 kg

2 290,00 Ft

40,1-60 kg

3 690,00 Ft

60,1-80 kg

4 790,00 Ft

80,1-100 kg

5 890,00 Ft

100,1-120 kg

6 990,00 Ft

120,1-150 kg

8 690,00 Ft

 

A várható szállítási időről a szállítás megvalósítása előtt e-mailben és SMS-ben tájékoztatja a Vásárlót az érintett Futárszolgálat.

Sprinter Futárszolgálat Kft. kiszállítás menete:

Az árufelvételt követően Sprinter Futárszolgálat Kft. emailben tájékoztatja a Vásárlót a várható szállítási időről. A futár várható érkezéséről e-mail és SMS értesítést küld a futárszolgálat a Vásárló részére, melyben 3 órás időkapu kerül megjelölésre. Az értesítés a kézbesítés nap reggelén kerül kiküldésre.

Emellett a https://www.sprinter.hu/ oldalon a ‘Csomagkereső’ menüpontjában a keresett csomag vonalkódjának megadásával ellenőrizhető a csomag státusza.

Amennyiben az előzetesen jelzett szállítási idő előreláthatólag nem tartható be, Bodrogi Bau Kft. Vevőt e-mailben, soron kívül tájékoztatja a szállítás várható idejének megjelölésével. Amennyiben a szállítás idejének módosulását Bodrogi Bau Kft. ilyen módon előre jelzi, akkor a szállítás nem minősül késedelmesnek.

Vevő kifejezetten vállalja, hogy az általa megjelölt szállítási címen ő maga átveszi a küldeményt, vagy más olyan személy, aki átvételi jogosultságának igazolására be tudja mutatni a rendelést igazoló e-mail-t, vagy rendelés számot a futárszolgáltatónak.

Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben neki felróható okok miatt a kiszállítás kétszer sikertelen, vagy a megküldött „Megrendelés visszaigazolás” e-mail beérkezésétől számított 2 héten belüli időpontot a kiszállításra nem tud megjelölni a Vevő, a Bodrogi Bau Kft. jogosult a rendelést törölni és a Szerződéstől elállni. A Vevő által ilyen okból át nem vett termékeket a Futárszolgálat visszaszállítja Bodrogi Bau Kft.-hez, mely számára plusz költséget jelent. Emiatt ilyen esetekben a termékek már esetlegesen kifizetett ára visszatérítésre kerül és a Bodrogi Bau Kft. jogosult eldönteni, hogy a szállítás költsége levonásra kerül-e a visszatérítendő összegből vagy sem.

Vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Bodrogi Bau Kft. nem fogad el! Kézbesítés az árufelvételt követő első munkanapon munkaidőben 8-17 óra között bármikor, az egész ország területén.