A " LIGHT " pálinkafőző berendezés lehetőséget nyújt a maximálisan aromás, erős (70% -80%) alcohol tartalmú, későbbiekben javított nyers párlatok előállítására. Az aromaerősítő torony segítségével egy menetben tudjuk a lepárlást végrehajtani. Ennek köszönhetően egy tökéletesen tiszta végterméket kap, nincs szükség tisztázásra.
A desztillálás teljesítménye eléri a 4l/órát és akár 90%-os tisztaságot.
Az aromaerősítő torony nem csak a lepárlás idejét gyorsítja, hanem az aromák dúsítását is elősegíti.
A lepárló metódusok olyan italok előállítására adnak lehetőséget, mint a whiskey, gyümölcsszesz, grappa, vados, polugar, gabona bor stb., tehát melyeknek fontos javítani a szerves tulajdonságát a nyeranyagnák köszönhetően pl.: alma,szőlő...
A dúsító toronynak köszönhetően összességében közel 1/3 energiaszükségletet és lepárlási időt biztosít.
Az aromaerősítő torony és az üst is digitalis hőmérővel ellátott.
A berendezés duplafalú, zárt terű és zárt rendszerű 50 L-es üsttel rendelkezik.
Duplafal előnye a leégés megakadályozása, a zárt rendszer pedig a hatékonyabb, gyorsabb felfűtést és az egyenletes hő leadást biztosítja.
Kisebb mennyiségű cefre lepárlására maximálisan alkalmas, de ha valakinek bőséges cefre áll rendelkezésére, az se aggódjon, hiszen a gyorsasága miatt hatékonyabb, mint egy kétlépcsős 100L pálinkafőző...
Műszaki adatok
Az egész szerkezet magas-minőségű rozsdamentes acélból készült (AISI 304 és AISI 316) minimálisan 1.5 mm-es falvastagsággal, mely teljesen szétszedhető, könnyen tisztítható és tárolható.
Hűtő fogyasztása: 20-60L/óra
A megrendelő kötelezettsége 15 napon belül a helyi Önkormányzatnál bejeleteni a vásárlást. A nyomtatványhoz kattintson ide: