Vállalkozásunk az elmúlt 30 évben lépésről lépésre az egyik vezető cégcsoporttá nőtte ki magát az alföldi régióban. Építőipari tervezés és kivitelezés mellett 9 építőanyag és barkácsáruházat működtetünk, valamint ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel és építőipari gyártással foglalkozunk.

Tulajdonosként EPS hőszigetelő anyag gyárat, alumínium nyílászárókat és függönyfalakat, acél szerkezeteket és asztalosipari termékeket, bútorokat, homlokzati és belső ajtókat, ablakokat készítő gyáregységeket működtetünk, valamint a vállalkozásunk tagja és résztulajdonosa az újHÁZ Centrum országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak. A kft. létszáma közel 250 fő, amely a munkák során kiegészül a társvállalkozók, alvállalkozók létszámával. A legkorszerűbb gépek, eszközök, számítógépes programok segítik magasan képzett dolgozóink mindennapi tevékenységét.

Munkánkat magas színvonalon, pontosan teljesített határidőkkel, a megállapodások maradéktalan betartásával végezzük. Cégünk versenyképességének javítása, a színvonalas munkavégzés érdekében ISO 9001-es minőségirányítási, ISO 28001-es munkahelyi és egészségvédelmi és ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerrel, valamint teljes körű építési felelősségbiztosítással rendelkezik. A kiépített minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszereket olyan eszköznek tekintjük, mely segítségével kollégáink elkötelezetté válnak a minőségi munkavégzés iránt, a vállalkozás szolgáltatási színvonala folyamatosan fejlődik, ezáltal a társaság működése gazdaságosabb, eredményesebb, a versenyképessége és a vevői elégedettség növekszik. Az eltelt három évtized alatt vállalkozásunk a szakmában meghatározó tényezővé vált elsősorban partnereink igényeinek gyors, pontos és kiemelkedő minőségű kielégítése révén: mind az épületek, létesítmények megvalósítása, mind a kereskedelem és szolgáltatások terén.